KEHITYS JA INNOVAATIO

Voidaksemme tehdä uusia, tehokkaita ripustus- ja suojausratkaisuja, meidän on tunnettava kaikki teollisen pintakäsittelyprosessin yksityiskohdat. Tuotekehitysosastollamme on kymmenien vuosien kokemus pintakäsittelyteollisuudesta ja räätälöidyistä ratkaisuista.


Asiakkaidemme tarpeita kuunnellen ja tietoa keräämällä voimme kehittää innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja. Tutkimme, miten asiakkaan pintakäsittelyprosessin eri vaiheet voidaan ratkaista parhaalla mahdollisella tavalla. Käytämme aikaa löytääksemme toimivimman ratkaisun asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – tämä on hyvä sijoitus tuottavuuden parantamiseksi.

Ensimmäinen vaihe käsittää analysointia, kohteiden mittaamista ja piirustusten tarkastelua. Kun olemme selvittäneet, miten tehtävä kannattaa ratkaista, laaditaan prototyypit ja näytteet ja suoritetaan fyysiset testit.

Käytämme runsaasti erilaisia materiaaleja: erilaisia metallilankoja, metallilevyjä, magneettilevyjä, MDF-levyjä, paperia, magneettisilikonia, erilaisia nauhoja, kumia ja muoveja.

Käytössämme olevat prototyyppi-, mittaus- ja testaustyökalut ovat: 3D CAD, uusimman kehityksen mukainen CNC, 3D-tulostimet, vesileikkurit, maalauslinja, profiiliprojektorit, tarkkuusvaa’at, kuormituskokeet, tarkkuusmittaukset, uunit, ja muut maalipinnan testauslaitteet